Word jij onze nieuwe collega? - Kinderopvang Simba

Word jij onze nieuwe collega?

Kinderopvang Simba biedt professionele opvang in een huiselijke sfeer. Op onze gezellige locaties in Monster en Poeldijk werken enthousiaste teams binnen onze dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Met elkaar bieden we kinderen van 0-13 jaar een fijne tijd waarin ze zich spelenderwijs veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Wordt jij onze nieuwe collega? We hebben per direct de volgende vacatures:

Wat bieden wij jou?
Wanneer je bij ons komt werken, word je vanaf dag één begeleid door een ervaren medewerker die je introduceert in de dagelijkse activiteiten en het vaste team

  • Kinderopvang Simba is een kleinschalige organisatie waar we korte communicatielijnen hanteren, zowel tussen jou en je collega’s als in het contact met ouders.
  • We hechten waarde aan jouw kennis en ervaring, en we leren graag van elkaar.
  • Binnen Simba krijg je de mogelijkheid om trainingen en workshops te volgen die essentieel zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Je ontvangt een salaris conform Cao-kinderopvang schaal 6 en je ontvangt korting wanneer je kindje bij Simba naar de opvang gaat.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Neem telefonisch contact met ons op via 0174-243104 of stuur je motivatiebrief en CV naar solliciteren@kdvsimba.nl. Je bent van harte welkom om een dagje met ons mee te lopen en te ervaren of we goed bij elkaar passen!

Kijk voor meer informatie op www.kdvsimba.nl en check je diploma op www.kinderopvang-werk.nl/check-mijn-diploma.

 

Scroll naar boven