Werken bij Simba - Kinderopvang Simba

Werken bij Simba

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor onze locaties in Monster en Poeldijk voor de opvangvormen dagopvang, peuteropvang en BSO of een combinatie daarvan! Heb jij een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang?

Doe de diploma check

Bij ons zorg je er binnen een team voor dat kinderen zich thuis voelen op de groep. Je biedt een veilige plek waarin je de kinderen emotioneel ondersteunt. Je volgt een duidelijk dagritme met daarin een balans tussen rust en activiteit. Hierbij  geef je o.a. aandacht aan de verzorging van het kind, activiteiten die de ontwikkeling stimuleren, het volgen van de ontwikkeling van het kind en het contact met ouders. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen bied je steeds wat meer uitdaging in de activiteiten en uitstapjes.

Als je voorkeur uitgaat naar kinderen van 0-4 jaar, kun je werken op groepen binnen de  dagopvang (hele dagen) en peuteropvang (dagdelen). Werk je liever met kinderen vanaf vier jaar? Dan zijn er mogelijkheden binnen de  buitenschoolse opvang: voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in schoolvakanties.

Solliciteren

Wij bieden je graag een warm welkom! Stuur je motivatiebrief en CV naar astrid@kdvsimba.nl of reageer op één van onze vacatures.

IMG_Dagopvang0-2

Pedagogisch medewerker DO

Als pedagogisch medewerker in de dagopvang werk je in teamverband binnen groepen met kinderen van 0-4 jaar; baby’s, dreumesen of peuters. Op groepen met de allerjongsten verzorg je de baby’s en begeleid je ze in hun eigen tempo bij alle belangrijke mijlpalen in hun eerste jaar. Jij bent een vast gezicht waar ze op kunnen vertrouwen en biedt hen de liefdevolle verzorging die ze verdienen. Je stimuleert de verschillende ontwikkelingsgebieden op de juiste manier en maakt samen plezier.

De dreumesen stimuleer je in kleine stapjes mee te gaan in het ritme van de groep. Steeds meer gaan zij samen spelen en meedoen met de gezamenlijke activiteiten die jij ze biedt. Peuters laat je wennen aan een vaste dagindeling met daarin verschillende onderdelen waarin jij je helemaal thuis voelt:  interactief voorlezen, zingen, bewegen, dansen, actief buiten spelen, creatief aan de slag, Uk en Puk, bouwen, puzzelen, spelletjes doen. Spelenderwijs leer je peuters een schat aan vaardigheden. Jij bent, samen met ouders, heel belangrijk voor het kind!

Je werkt mee aan de voorbereiding van thema’s en activiteiten, observeert kinderen, voert oudergesprekken, werkt volgens ons beleid en de afspraken die daaruit voortvloeien en houdt bijvoorbeeld de ruimte en materialen netjes op orde.

Afwisselend werk met een fantastisch leuke doelgroep. Of je nu kiest voor de allerjongsten of de oudste peuters, je ontdekt samen elke dag iets nieuws! Je ziet kinderen stap voor stap groter worden en kunt al jouw talenten inzetten om er elke dag een feestje van te maken.

Kinderen in de dagopvang komen minimaal één hele dag naar de opvang. Er zijn locaties in Monster en Poeldijk met verschillende leeftijdsgroepen (0-2, 2-4, 0-4, 2-3 of 3-4). Afhankelijk van de grootte van de groep werk je in een team van 2 of 3 pedagogisch medewerkers.

IMG_BSOvakantie

Pedagogisch medewerker BSO

Bij de buitenschoolse opvang werk je in teamverband op een groep met kinderen van 4-12 jaar. Als pedagogisch medewerker ben jij hun vaste gezicht waar ze hun verhaal aan kwijt kunnen als ze uit school komen. Je biedt ze een gezellig ‘thuiskomen’ op de BSO, begeleidt hen bij het zelf invullen van hun vrije tijd en in de omgang met elkaar.

Hierbij zorg je ervoor dat er wat te kiezen is! Je bereidt samen met je collega’s verschillende activiteiten voor waar de kinderen aan mee kunnen doen. Sport- en spel, creatief, actief buiten spelen, koken, dans, spelletjes doen. Jouw talenten zet je in om er een topdag van te maken.

Naast het meewerken aan thema’s en activiteiten, observeer je kinderen, voer je oudergesprekken, werk je volgens ons beleid en de afspraken die daaruit voortvloeien en houd je bijvoorbeeld de ruimte en materialen netjes op orde.

Afwisselend werk met een onwijs leuke doelgroep: kinderen die al zelf keuzes kunnen maken, maar ook graag jouw hulp nog willen. Die dingen zelf willen doen, maar het eigenlijk ook samen heel leuk vinden. Kinderen die houden van kletsen, vragen stellen, uitproberen, gezelligheid en spelen! Kinderen die het leuk vinden als jij er voor ze bent! Vooral veel lol maken en heel veel verschillende dingen doen.

BSO kinderen komen voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en of in de schoolvakanties. Er zijn locaties voor BSO in Monster en Poeldijk met verschillende leeftijdsgroepen.

pedagogisch-medewerker-peuteropvang-kinderopvang-simba

Pedagogisch medewerker PO

Als pedagogisch medewerker in de peuteropvang werk je in teamverband op een groep met kinderen van 2-4 jaar. Jij begeleidt deze peuters spelenderwijs in hun ontwikkeling. Met interactief voorlezen, zingen, bewegen, dansen, actief buiten spelen, creatief aan de slag, Uk en Puk, bouwen, puzzelen, spelletjes doen. Ook ben je een belangrijke schakel bij het inzetten van extra ondersteuning als een kind dat nodig heeft bij een bepaald ontwikkelingsgebied.

Je werkt mee aan de voorbereiding van thema’s en activiteiten, observeert kinderen, voert oudergesprekken, werkt volgens het beleid en de afspraken die daaruit voortvloeien en houdt bijvoorbeeld de ruimte en materialen netjes op orde.

Afwisselend werk met een fantastisch leuke doelgroep: lachende gezichtjes, verrassende uitspraken, elke dag samen iets nieuws ontdekken en kinderen stap voor stap zelfstandiger zien worden.

De peuters komen minimaal twee dagdelen naar de opvang. Er zijn locaties voor peuteropvang in Monster en Poeldijk. De groepen bestaan uit maximaal 16 kinderen met twee pedagogisch medewerkers.

Scroll naar top