Werken bij Simba - Kinderopvang Simba

Werken bij Simba

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor onze locaties in Monster en Poeldijk voor de opvangvormen dagopvang, peuteropvang en BSO of een combinatie daarvan! Heb jij een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang?

Doe de diploma check

Bij ons zorg je er binnen een team voor dat kinderen zich thuis voelen op de groep. Je biedt een veilige plek waarin je de kinderen emotioneel ondersteunt. Je volgt een duidelijk dagritme met daarin een balans tussen rust en activiteit. Hierbij  geef je o.a. aandacht aan de verzorging van het kind, activiteiten die de ontwikkeling stimuleren, het volgen van de ontwikkeling van het kind en het contact met ouders. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen bied je steeds wat meer uitdaging in de activiteiten en uitstapjes.

Als je voorkeur uitgaat naar kinderen van 0-4 jaar, kun je werken op groepen binnen de dagopvang (hele dagen) en peuteropvang (dagdelen). Werk je liever met kinderen vanaf vier jaar? Dan zijn er mogelijkheden binnen de buitenschoolse opvang: voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in schoolvakanties.

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures en open sollicitatie mogelijkheden.

Scroll naar boven