Kinderdagverblijf 0 tot 2 jaar - Kinderopvang Simba

Kinderdagverblijf 0-2 jaar

Bij de opvang van baby’s hoort een flexibele dagindeling. Bij de jongste kinderen volgen we dan ook de voedings- en slaapschema’s zoals uw kindje dat thuis gewend is. Zodra uw kindje daar aan toe is volgen we stapje voor stapje de dagindeling van de groep.

In de groepen zijn plekjes waar baby’s heerlijk kunnen liggen, zitten, staan, rollen, kruipen of lopen. Hoekjes om even tot rust te komen, een tafel om gezellig aan te eten, volop ruimte om heerlijk te spelen en een aparte slaapkamer. Baby’s maken een enorme ontwikkeling door en onze groepen zijn daar qua werkwijze, inrichting, spelmateriaal en activiteiten volledig op afgestemd.

Voor de jongste kinderen biedt Kinderopvang Simba babygroepen en 0-4 groepen, dit aanbod verschilt per locatie. In een babygroep zitten kinderen van nul tot twee jaar bij elkaar. Vanaf het 2e jaar maakt een kind de overstap naar een volgende groep. In een 0-4 groep zitten kinderen, net als in een gezinssituatie, met verschillende leeftijden bij elkaar. Hier blijven kinderen vier jaar samen in dezelfde groep.

IMG_5340.3

Mijn kind inschrijven

Schrijf je eenvoudig online in.

IMG_5325.1

Bereken je opvangkosten

Gemakkelijk en snel.

IMG_6727.1

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Scroll naar boven