Subsidie of toeslag bij Peuteropvang - Kinderopvang Simba

Subsidie of toeslag

Er zijn verschillende soorten plekken binnen de peuteropvang. Afhankelijk van uw situatie is subsidie of Kinderopvangtoeslag mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie kunt u contact opnemen met 0174-243104 of info@kdvsimba.nl

Subsidie

Als één ouder of geen van de ouders werkt is een plek met subsidie mogelijk. De hoogte van de bijdrage voor u als ouder is afhankelijk van uw inkomen. Wij vragen u bij de aanvraag een inkomensverklaring in te vullen.

VVE plek (3e en 4e dagdeel)

Komt u in aanmerking voor subsidie en heeft uw kind een VVE indicatie vanuit het consultatiebureau? Dan kunt u n aanmerking komen voor een gratis 3e en 4e dagdeel.

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag geldt in principe voor een situatie waarin beide ouders werken of bij een één-ouder gezin waarbij de ouder werkt. Maar bijvoorbeeld ook als u een opleiding of een traject naar werk volgt. Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heeft u het registratienummer nodig van de locatie waar uw kind wordt opgevangen. Wij vermelden dit op het plaatsingscontract.

IMG_5340.3

Mijn kind inschrijven

Schrijf je eenvoudig online in.

IMG_5325.1

Bereken je opvangkosten

Gemakkelijk en snel.

IMG_6727.1

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Scroll naar boven