Peuteropvang 2 tot 4 jaar - Kinderopvang Simba

Peuteropvang

Peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) is bedoeld voor kinderen van twee tot vier jaar. De peuters spelen en leren in een groep met maximaal 16 leeftijdsgenootjes onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers. We bieden peuters een veilige en vertrouwde plek die hun ontwikkeling stimuleert. Peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool.

Graag zien wij uw peuter minimaal twee dagdelen per week. Op deze manier kan uw kind gemakkelijker wennen en voelt het zich sneller thuis. U kunt zelf aangeven welke dagdelen uw voorkeur hebben. Onze peuteropvang is geopend op de ochtenden van 8.15 tot 12.15 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn de groepen voor peuteropvang gesloten.

Locatie kiezen

Wij bieden peuteropvang bij onze locaties Zeester en Blinkerd in Monster en bij onze locatie Nieuwe Weg/Dalton in Poeldijk. U kunt aangeven welke peuteropvang locatie uw voorkeur heeft. Dit hoeft niet dezelfde locatie te zijn als de school waar uw kind naartoe zal gaan. Wij hebben met alle basisscholen goede contacten en zorgen samen met u voor een goede overdracht van peuteropvang naar school.

Peuteropvang De Kabouters

In 2014 werd Peuteropvang De Kabouters uit Monster onderdeel van Simba en in 2019 kwam ook Peuteropvang Hummeloord uit Poeldijk daarbij. Beide locaties heten nu Peuteropvang De Kabouters en zijn onderdeel van Kinderopvang Simba.

Kabouters
Hummeloord
IMG_5340.3

Mijn kind inschrijven

Schrijf je eenvoudig online in.

IMG_5325.1

Bereken je opvangkosten

Gemakkelijk en snel.

IMG_6727.1

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Scroll naar boven