Over ons - Kinderopvang Simba

Over ons

Er was eens… een enthousiaste en ondernemende pedagogisch medewerkster, Sandra Lansink, die in 1998 startte met een kleinschalige huiselijke opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Met haar ervaring in de kinderopvang en ondernemende inslag werd de opvang al snel een succes. Nu 25 jaar later heeft Simba verschillende locaties met diverse opvangvormen in Monster en Poeldijk

In 2014 werd Peuteropvang De Kabouters uit Monster onderdeel van Simba en in 2019 kwam ook Peuteropvang Hummeloord uit Poeldijk daarbij. Beide locaties heten nu Peuteropvang De Kabouters en zijn onderdeel van Kinderopvang Simba.

Onze aanpak

Wij zorgen er graag voor dat uw kind zich thuis voelt en dat u uw kind met een gerust hart naar onze opvang brengt. Dat kan alleen als u er zeker van kunt zijn dat wij zaken als veiligheid, gezondheid en aandacht voor opvoeding en ontwikkeling goed hebben geregeld. Hoe wij met deze belangrijke onderwerpen omgaan en waar u op kunt rekenen in de communicatie met u als ouders, vindt u terug op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

IMG_5340.3

Mijn kind inschrijven

Schrijf je eenvoudig online in.

IMG_5325.1

Bereken je opvangkosten

Gemakkelijk en snel.

IMG_6727.1

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Bekijk ook:

Scroll naar boven