Buitenschoolse opvang Pr8+ Paleis - Kinderopvang Simba

 

Pr8+ paleis

Aan de Rijnweg 71 in Monster vindt u het Pr8+Paleis, onze buitenschoolse opvang (BSO) locatie voor kinderen van 8-12 jaar. In een voormalig woonhuis spelen kinderen beneden en boven in verschillende kamers. Veel kinderen vanaf 8 jaar hebben behoefte aan meer vrijheid, zelfstandigheid, keuzemogelijkheden, eigen verantwoordelijkheid en uitdaging. Op deze locatie is daar voldoende ruimte voor!

Koken, naar de echte kapsalon, heel veel spelletjes doen, voetbalspel, tafeltennis, poolen, in de boomhut, technisch lego, ‘werken’ in je eigen winkel of school, achter de dj-tafel, creatief in de handwerkkamer, tafeltennissen, koken of gewoon lekker chillen! Binnen deze locatie is er altijd iets leuks om te beleven. Maar ook: samenwerken, meehelpen een activiteit voorbereiden en helpen opruimen. Spelenderwijs begeleidt het team van de 8+ de kinderen in het proces van steeds zelfstandiger worden.

Kwaliteit

Onze werkwijze vindt u terug in ons pedagogisch beleidsplan

> PB BSO 8+ juli 2021
> BSO PR8+Paleis locatie specifieke werkwijze juli 2021
> V&G beleidsplan BSO maart 2023
> Locatie specifiek V&G beleidsplan BSO 8plus maart 2023

Inspectierapport

Al onze locaties voor kinderopvang worden jaarlijks geïnspecteerd door de GGD, het meest recente rapport voor deze locatie vindt u hieronder.

> Inspectierapport

  • Wat bieden wij op deze locatie

  • Naschoolse opvang

  • Vakantie opvang

Locatie Pr8+ paleis

Rijnweg 71
2681 SC Monster
T. 06 - 20026617
E: info@kdvsimba.nl
LRK: 157723549

Na schooltijd tot 18:00 uur
In vakanties vanaf 7:30

Neem alvast een kijkje!

Scroll naar boven