Inschrijven - Kinderopvang Simba

Inschrijven

Vanaf het moment dat u zwanger bent, kunt u inschrijven voor dagopvang. Voor peuteropvang kan dit vanaf het moment dat uw kind één jaar is en voor buitenschoolse opvang als uw kind twee jaar is. Als uw kind 4 jaar wordt, stopt de plaatsing bij de dagopvang automatisch. De inschrijving loopt niet automatisch door naar buitenschoolse opvang, dit is een aparte inschrijving.

Plaatsingsbeleid

Voor dagopvang geldt een minimale inschrijving van één hele dag. Er is daarnaast een beperkt aantal plaatsen voor een halve dag beschikbaar. Plaatsing gebeurt in volgorde van binnenkomst, waarbij een kind waarvan een broertje of zusje bij Simba geplaatst is, voorrang krijgt. Is er niet direct plek? Indien gewenst plaatsen we uw kind op de wachtlijst. De wachttijd is afhankelijk van de leeftijd van uw kind, uw voorkeur van dag en de doorstroom van reeds geplaatste kinderen.

Gratis wennen

Voorafgaand aan de plaatsing komt uw kind een aantal keer wennen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De pedagogisch medewerkers van de groep  maken met u de afspraken voor het wennen.

Al een rondleiding gehad?

Voordat u inschrijft, geven we u graag een rondleiding. We laten u de locatie van uw keuze zien en vertellen u over onze aanpak. U krijgt van ons alle benodigde informatie en er is tijd voor al uw vragen. Op die manier kunt u de juiste keuze maken.

IMG_5340.3

Mijn kind inschrijven

Schrijf je eenvoudig online in.

IMG_5325.1

Bereken je opvangkosten

Gemakkelijk en snel.

IMG_6727.1

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Scroll naar boven