Juf Joke gaat na 33 jaar van haar pensioen genieten! - Kinderopvang Simba

Juf Joke gaat na 33 jaar van haar pensioen genieten!

Op 17 september 1990 startte Joke Hendriks als peuterleidster bij Peuteropvang Hummeloord in Poeldijk. Na zich 33 jaar met hart en ziel te hebben ingezet voor de peuters, gaat zij eind december genieten van haar welverdiende pensioen.


Joke is in 1990 bij peuteropvang Hummeloord begonnen in locatie de Leuningjes in Poeldijk. In 2007 is zij samen met haar collega’s en de peuters verhuisd naar de Bernardolaan. De peuteropvang was vanaf dat moment gevestigd in één pand, samen met basisschool de Nieuwe Weg, basisschool de Openbare Dalton en Kinderopvang Simba. In januari 2019 is Hummeloord samen met peuteropvang De Kabouters onderdeel geworden van Kinderopvang Simba.

Met liefde ingezet

“Joke heeft zich de afgelopen 33 jaar met ontzettend veel liefde ingezet voor de opvang en ontwikkeling van peuters,” vertellen haar collega’s. “Zo heeft zij menig Poeldijker op de groep gehad, waarvan ze ook een groot deel weer heeft teruggezien als ouder van een peuter op de groep. Met het hart op de juiste plek, een empathische persoonlijkheid en ook flexibel en een aanpakker zijn, was Joke bij uitstek dat wat Hummeloord al die jaren nodig had. Elke ouder en peuter had zij in het vizier, waardoor ingespeeld kon worden op dat wat nodig was.”

Scroll naar boven