Nationale voorleesdagen 24 t/m 30 januari - Kinderopvang Simba

Nationale voorleesdagen 24 t/m 30 januari

Nog even en dan komen de Nationale Voorleesdagen er weer aan!

Simba verzorgt voor de kinderen van de dagopvang vijf dagen lang een gezellig & gezond voorleesontbijt. Het ontbijt is van woensdag 24 januari tot en met dinsdag 30 januari 2024. En het leuke is dat de kinderen in hun pyjama mogen komen!

Naast heel veel voorlezen, organiseren wij tijdens de voorleesdagen ook leuke activiteiten en voorstelling vanuit de bibliotheek en Kiekeboek die te maken hebben met het prentenboek ‘Help! Een verrassing!

Help! Een verrassing!

August houdt niet van verrassingen. Suus is dol op rennen, springen en wilde dingen doen, terwijl August het liefst leest, luiert en mooie dingen maakt. Augusts fantasie gaat met hem op de loop. Hij bedenkt de meest verschrikkelijke situaties waarmee Suus hem zou kunnen verrassen. Maar de werkelijkheid pakt anders uit… En net als je denkt dat het verhaal is afgelopen, weet Miriam Bos er nog één laatste draai aan te geven. Miriam Bos tekent en schildert een kleurig bos waar je direct zelf rond wilt lopen. Iedere spread lijkt wel een poster. De kleuren spatten van de bladzijden, net als de vriendschap tussen August en Suus. En één ding is duidelijk: Suus kent August beter dan hij denkt.

Scroll naar boven